PROIECTE DE RESTAURARE
Arhiva cu proiecte de restaurare finalizate de către membrii UNRMI.
Utilizați bara de căutare pentru a găsi un proiect specific (după nume monument istoric, Cod LMI, tipologie, amplasare, județ, localitate, an sau nume membri UNRMI - persoane fizice și juridice etc)
Renovarea clădirii monument istoric a hotelului Athénée Palace
Renovarea clădirii monument istoric a hotelului InterContinental Athénée Palace
Proiectul “Reamenajarea spațiilor de cazare din Hotelul InterContinental Athénée Palace" a fost finalist la la Anuala de Arhitectură București Ediția 2022 - Secțiunea Arhitectura amenajărilor interioare / Amenajări HoReCa și a primit Distincția ALLBIM NET.
Muzeul de Istorie “Teodor Cincu” din Tecuci
Reconversie funcțională, consolidare și restaurare Muzeul de Istorie “Teodor Cincu” din Tecuci.
Proiect finalist la Anuala de Arhitectura Bucuresti, Ediția 2014 - Secțiunea "Restaurări".
“Caru’ cu Bere” din București - ansamblu monument istoric
Restaurantul Caru’ cu Bere, din strada Stavropoleos 5, este unul dintre reperele consacrate ale Bucureștiului. Loc celebru, Caru’ cu Bere funcționează fără întrerupere de aproape 125 de ani.
“Școala Veche”, Școala Poetul Bolintineanu - Centrul Multicultural Bolintin-Vale
Clădirea, cunoscută acum sub numele “Școala Veche”, a fost construită în anul 1889, prin “osârdia” lui Constantin Șt. Bolintineanu, după planurile renumitului architect John Elisee Berthet.
“Școala Petre Dulfu”- Județul Maramureș
Clădirea are un plan, dreptunghiular, alungit, la colţul estic al faţadei sudice găsim o retragere relativ scurtă, lângă racordul cu corpul Muzeului. Edificiul dispune de subsol parţial, parter şi etaj.
Ansamblul Mănăstirii Negru Vodă - Biserica Domnească “Adormirea Maicii Domnului”
Ansamblul mănăstirii este situat în centrul orașului Câmpulung și a fost construit în etape istorice succesive, între sec. XIV - XIX.
Mănăstirea Bogdana - Județul Suceava
Drumul parcurs de Biserica Sfântul Nicolae din Rădăuți de la ridicarea sa în prima jumătate a secolului al XVI până în momentul de față a fost unul sinuos la capătul căruia au fost identificate acțiunile și gândirile familiilor domnitoare din Moldova asupra locului de îngropăciune a înaintașilor.
Imobil de locuit P+2E+M - București
Proiectul a propus modificări la nivelul fațadelor, astfel încât casa să revină la aspectul arhitectural propus de arh. Sady Herivan în 1933.